Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Huren in Crescent West Apeldoorn

Huren in Crescent West Apeldoorn

 

In het prachtige project Crescent-West, op de hoek van de Hoofdstraat en het Stationsplein in Apeldoorn, worden 30 luxe appartementen gebouwd die door Van Wonen in de vrije sector zullen worden verhuurd. De huurprijzen variëren van € 925,- tot € 1.180,- per maand. Indicatie servicekosten: € 65,- per maand. 

De appartementen variëren in woonoppervlakte van ca. 64 m² tot ca. 95 m² en zijn verdeeld over begane grond en vier verdiepingen. Ieder appartement beschikt over één toegewezen parkeerplaats en berging. De appartementen worden naar verwachting in het vierde kwartaal van 2022 opgeleverd. 

De appartementen zijn gasloos gebouwd. Bovendien zijn de appartementen voorzien van vloerverwarming en wordt via zonnepanelen op het dak gedeeltelijk eigen stroom opgewekt.

Graag tot ziens in Crescent-West.

Locatie